Bugarski prevoznik Discordia sada ima vozni park od 1.000 kamiona

Poštovani,

Kompanija tvrdi da je dostizanjem ovog broja teretnih vozila, uprkos poteškoćama izazvanim turbulentnim događajima u poslednje vreme, sada najveći prevoznik u Bugarskoj.

Ovo dostignuće se poklapa sa 30. godišnjicom kompanije. Osnovana 1992. godine u Varni sa samo 2 vozila, Discordia ne samo da sada ima vozni park od 1.000 kamiona, već i tim od oko 1.700 zaposlenih. Prema navodima kompanije, beleži prosečan godišnji rast od preko 40% svake godine u poslednjih pet godina. Sve ovo im je, navode,  pomoglo da investiraju u najsavremenije transportne sisteme i vozila, kako bi se smanjila emisija ugljen-dioksida i osigurala udobnost i bezbednost vozača.

Kompanija sa ponosom ističe da su vozila u njenom voznom parku „najnovija generacija“ i da su „partneri kompanije tri najveća svetska proizvođača kamiona“.

Ovim povodom, Hristo Hristov, generalni direktor Discordia, izjavio je:

„Pre samo nekoliko meseci imali smo dva uspeha: kupili smo 900. kamion i zaposlili 1.500. radnika, a danas posedujemo flotilu od 1.000 kamiona i tim od više od 1.700 ljudi. Izuzetno smo zadovoljni tempom kojim kompanija raste, kao i interesovanjem mladih i ambicioznih ljudi koji su voljni da rade sa nama. Rast je postignut zahvaljujući našem motivisanom timu i želim da se iskreno zahvalim svima na profesionalnosti i posvećenosti. Siguran sam da ćemo ove godine, u kojoj slavimo 30. godišnjicu, imati još mnogo zajedničkih uspeha.”

Discordia dodaje da je njen glavni cilj trenutno da nastavi da širi svoje prisustvo na evropskim tržištima uz ulaganje u nove tehnologije.

izvor: Trans.info

Svako dobro!

Nenad Jerosimić, sekretar Saveza
064/8104452