“NAŠ VOZAČ”

–  Skrećemo Vam pažnju na novi društveno odgovorni projekat “Naš vozač” čiji je cilj da olakša sticanje uslova i zaposlenje profesionalnih vozača. Projekat podrazumeva beneficirane cenu za Osnovnu obuku od 140 časova za sva pravna lica – svaku firmu koja obavi 20 periodičnih jednodnevnih obuka (CPC) u nekom od AMSS CMV centara za CPC obuke. Sve kompanije koje su zainteresovane i ispune ovaj početni uslov će uz  minimalne troškove moći da ponude osnovnu obuku vozačima koje žele da zaposle, a sa ciljem da početna obuka vozača koji želi da se zaposli ne košta ni dinara. Ovakav koncept otvara mogućnost za povećanje broja profesionalnih vozača, kao i za njihovu kvalitetnu obuku uz minimalne rizike transportnih firmi. Smatramo da će ove pogodnosti domenu doprineti relaksaciji problema hroničnog nedostatka vozača kod naših članova, a ujedno i pružiti dodatne pogodnosti za sve koji obavezne periodične obuke realizuju na vreme.

Savez transportera i logističara, Centar za motorna vozila, Panontransport i Plutonlogistics su saveznici u projektu “Naš vozač”, kojim želimo da aktivno učestvujemo u prevazilaženju problema nedostatka vozača, pozivamo Vas da nam se pridružite i iskoristite pogodnosti  koje Vam ovaj projekat pruža. Radi daljih informacija možete nam se obratiti na telefon STIL-a 064/8104452, na našu e-mail adresu: transport@stil.org.rs ili direktno Centru za motorna vozila AMSS-a, na dalje u tekstu naveden telefon. Sa svim ovim u vezi, danas u Jutarnjem programu Radio televizije Srbije su gostovali gospodin Darko Petrović, Pomoćnik direktora Centra za motorna vozila AMSS-a i gospodin Milovan Mrdaković, Predsednik Saveza transportera i logističara (STIL). Dostavljamo Vam dalje link pomoću kojeg možete pogledati pomenuto gostovanje:

POSTANITE PROFESIONALNI VOZAČ – ZAPOSLITE PROFESIONALOG VOZAČA –KROZ POJEKAT NAŠ VOZAČ

Zainteresovani ste da postanete profesionalni vozač?

Potrebni su Vam školovani profesionalni vozači sa CPC karticom?

Položili ste za C kategoriju i saznali da su na snazi novi propisi i da morate proći još jednu obuku da biste postali profesionalni vozač. Da biste obavljali posao profesionalnog vozača neophodni su vam:

·        CPC sertifikat,

·        CPC (Kod 95) kartica vozača,

·        kartica digitalnog tahografa,

·        položen ispit.

·        više od 150.000,00 din.

Spremni ste da prevaziđete sve prepreke ali novca nedostaje…

AMSS CMV, Udruženje transportera i logističara STIL, PanonTransport i PlutonLogistics, kao društveno odgovorne kompanije, uz podršku transportnih firmi iz Srbije, pokrenule su akciju tokom čijeg trajanja možete postati profesionalni vozač BEZ TROŠKOVA OBUKE!

Zajedničkim učešćem navedenih firmi omogućeno je da svih 140 časova, 130 teorijske i 10 praktične obuke, za početni CPC, polaznike početne obuke ne koštaju ni dinara!

Potrebno je da kandidati zainteresovani da postanu profesionalni vozači u okviru ove akcije već imaju C kategoriju upisanu u vozačku dozvolu kao i kontakt sa transportnom firmom koja želi da ih zaposli.