SARADNJA SA CMV-om

Savez transportera i logističara (STIL) je ugovorio ekskluzivnu saradnju sa Centrom za motorna vozila, Auto moto Saveza Srbije, obezbeđujući za prevoznike (članove STIL-a) popust od 10%. Za sve sluge koje AMSS CMV pruža , a nalaze se na link-u:

http://amss-cmv.co.rs/centar-za-motorna-vozila/usluge/

Napominjemo, da je periodična jednodnevna obuka za profesionalne vozače, u svrhu produženja licence, po već uveliko važećim propisima u drugoj godini postojanja. Kao i da oni vozači koji u narednih šest meseci ne obave bar jednu jednodnevnu obuku, praktično gube mogućnost da imaju odslušanih 35 časova (5 jednodnevnih obuka po 7 časova) i samim tim neće biti u mogućnosti da produže svoju vozačku karticu, odnosno da se bave poslom profesionalnog vozača.

    Naši članovi će imati razne pogodnosti i pomenute povlašćene cene uz Potvrdu o članstvu u Savezu, u skladu sa mogućnostima CMV-a, zato apelujemo da nam se što pre obratite kako bi na vreme osigurali produženje licence svojim vozačima.

    Postoji  mogućnost velikog popusta za osnovnu obuku novih vozača, pa nam se i sa tim u vezi za dalje informacije slobodno obratite.