Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима

Љубазношћу Привредне коморе Србије у прилогу Вам достављамо позивно писмо за учешће на Јавној расправи о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима коју спроводи Министарство унутрашњих послова у периоду од 8до 31. децембра 2022. године

Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством унутрашњих послова организује округле столове и то по следећем распореду:

  • Нови Сад, 22. децембар 2022. годинеПКС-РПК Нови Сад, Народног фронта 10, са почетком у 11:00 часова. Рок за пријаву учешћа је 21.12.2022. године на е-маил: nadezda.belic@pks.rs. Број места у сали је ограничен;
  • Ниш, 26. децембар 2022. годинеПКС-РПК Ниш, Добричка 2, са почетком у 11:00 часова. Рок за пријаву учешћа је 23.12.2022. године на е-маил: ana.dimitrijevic@pks.rs. Број места у сали је ограничен;
  • Београд, 28. децембар 2022. годинеПКС, Ресавска 13-15, сала I, са почетком у 10:00 часова. Рок за пријаву учешћа је 27.12.2022. године на е-маил: saobracaj@pks.rs. Број места у сали је ограничен.

На интернет презентацији Министарства унутрашњих послова – www.mup.gov.rs, на порталу е-Консултације – ekonsultacije.gov.rs и на интернет презентацији Привредне коморе Србије – www.pks.rs, објављен је Нацрт закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима. Такође, примедбе, предлози и сугестије достављају се и у писаној форми Министарству унутрашњих послова путем електронске поште на адресу: javnarasprava.zobs@mup.gov.rs или редовном поштом на адресу Министарство унутрашњих послова, 11000 Београд, Булевар Михајла Пупина број 2. У прилогу Вам достављамо Образац за коментаре и сугестије на Нацрт закона.

Примедбе, предлоге и сугестије можете доставити и на електронску адресу Савеза транспортера и логистичара: transport@stil.org.rs а ми ћемо се даље потрудити да их уобличимо и доставимо на одговарајуће место.
Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду и искористите прилику да изнесете своје коментаре, предлоге и сугестије на текст, овог за све нас врло важног, Нацрта закона.