Trajekti, tuneli i intermodalne pruge

Savez transportera i logističara je, za svoje članove, pod povoljnijim uslovima dogovorio saradnju sa firmom TLT Partners. Pismo TLT Patners-a našim članovima Vam prenosimo u celini:

Drage kolege,

Naša mreža usluga je prvi izbor u plovidbi trajektom na ruti Calais – Dover većini prevoznika koji voze za UK. Osim glavne rute ka Velikoj Britaniji u ponudi imamo preko 500 relacija u celoj evropi , za trajekte, tunele i intermodalne pruge.

Naše veoma aktivno dosadašnje prisustvo u luci Dover, omogućava da nasim klijentima ponudimo veliki broj neophodnih usluga kada pristignu u Veliku Britaniju. Parking koji ima preko 350 mesta omogućava vozačima potreban odmor,  a takođe i izradu neophodne dokumentacije uz pomoć našeg tima specijalista koji će vam pomoci u izradi izvozne/uvozne deklaracije, kao i ENS/GMR/PBN/T1/T2

Od ove godine imamo u ponudi i TAG za putarine, koji je moguće koristiti u 16 zemalja Belgium, France, Spain, Portugal, Poland, Italy, Austria, Sweden, Denmark, Norway, Germany, Switzerland, Hungary, and Bulgaria + uskoro u 2024 godini : Slovenia + Czech Republic. Jedinistveni tag, koji štedi prostor na kamionu, vreme i administraciju, jednostavno korisćenje i fakturisanje. Kao i povraćaj PDV-a.

Posvećenost klijentima i pruzanje usluga na najvišem nivou su naš prioritet, kao i povoljnosti za članove STIL-a.

Srdačan pozdrav / Kind regards

Marijana Filipović | Sales & Finance Manager a: TLT Partners d.o.o | Djerdapska 11, Niš | 18000, Serbia
e: marijana.filipovic@tlt-partners.com | w: tlt-partners.com/
m: +381(0)600274700 | p: +381(0)18536739