Poziv na učešće u akciji “5 po 5 s novom nadom u svet!”

Savez transportera i logističara je kao društveno odgovorno udruženje uzelo učešća u aktivnostima Fondacije Jedro. Pozivamo Vas da u skladu sa svojim mogućnostima i politikom Vaše kompanije date svoj doprinos. Prosleđujemo Vam pismo našeg člana Upravnog odbora Trans Trade Kostić doo, kome se možete obratiti za detaljnije informacije.

Poštovani,

Obraćam Vam se ispred Fondacije Jedro, osnovane u cilju prikupljanja sredstava za lečenje 5 dečaka obolelih od Dišenove mišićne distrofije kroz javnu kampanju “5 po 5 s novom nadom u svet!”. Društveno odgovornim poslovanjem koje demonstrirate u radu vašu kompaniju  prepoznajemo kao dobrog reprezenta i promotera naše akcije. Time biste se priključili više od 150 javnih ličnosti i velikog broja privrednih subjekata koji su podržali ovu inicijativu. Našu promo pesmu Jedra izvelo je čak 55 javnih ličnosti (u više navrata hit radija Beograd 202), što premašuje broj muzičara, glumaca, pisaca, sportista…  ikada uključenih u humanitarnu akciiju ovakvog karaktera (LiveAid iz 1985. i čuvena Yu Rock Misija).

Uključivanjem vaše kompanije u našu akciju u vidu donacije ili promocije jedne tople priče, vaše delovanje dobija humanitaran, ljudski karakter. U tom tonu bi kompanija i bila  promovisana u našoj medijiskoj kampanji pro bono vođenoj od strane vodećih marketinških agencija McCann Erickson i Tuna Fish Production, a koju je podržao čak i Walt Disney Studios.  Obzirom na to da je lečenje na koje je planirano da dečaci odu iskorak svetske medicine u tom polju, vaša kompanija bi doprinela i svetskom naučnom dostignuću koje će sasvim sigurno u jednom trenutku postati globalno medijski propraćeno, čime bi i vaše poslovanje dobilo na vidljivosti. A kako se akcija nastavlja i nakon prikupljanja sredstava za prvih 5 dečaka, mogli bismo da ostvarimo kontinuiranu saradnju.

Postoji mnogo načina na koje bi vaša okompanija mogla da pruži podršku, o kojima bismo detaljnije govorili ukoliko ste zainteresovani da se uključite u akciju, od  donacije do promocije naših vizuala na vašem website-u i društvenim mrežama. Sigurni smo,  da bi vaš odziv značajno pomogao  prikupljanju sume kojoj stremimo, a koja spašava 5 dečijih života (1.5 miliona dolara).

Ukoliko postoji interesovanje sa vaše strane, budite slobodni da me kontaktirate. Hvala.

Kada muzika postaje nada, podrška ostavlja neizbrisiv trag!

Pozdrav,

Snezana Kostic

TRANS TRADE KOSTIC Doo

TTK MASTERCAR Doo

+381 (0)32 361-085

+381 (0)62 100-5640

office@ttkostic.com

www.ttkostic.com