Rezervacija trajekata, tunela, mostova i intermodalnih pruga – povoljnost za članove STIL-a

Predstavljamo Vam još jednu uslugu koju Savez transportera i logističara nudi svojim članovima, ona se odnosi na efikasnu i povoljnu rezervaciju trajekata, tunela, mostova i intermodalnih pruga:

TLT Partners je  kompanija iz Niša vrši usluge : Rezervacija trajekata, tunela, mostova i intermodalnih pruga na svim postojećim rutama ( Engleska, Irska, Finska, Švedska, Norveška, Danska, Španija, Italija, Francuska, Austrija, Malta itd), sa preko 500 ruta trajekata u Evropi. Mi sve rešavamo u vaše ime, na veoma brz i pouzdan način. Nakon što rezervišete kartu, dobijate na e-mail broj rezervacije, sa kojim u luci vozilo može da se ukrca na brod ili pređe most/tunel. Radimo 24/7 h, 7 dana u nedelji I težimo da pružimo najefikasnije usluge i odličnu dostupnost po povoljnim cenama. Takodje, u ponudi imamo i obezbedjen parking u samoj luci Dover sa preko 300 obezbedjenih mesta, po posebnim cenama za naše klijente, špediciju u Doveru, gde možete završiti sve izvozne/uvozne I tranzitne deklaracije, brzo i  efikasno, a od skora i box (ormarić) gde vaši vozači mogu ostavljati i preuzimati  neophodnu dokumentaciju i  dozvole, uz siguran nadzor. 

Za relaciju Calais – Dover, imamo mogućnost da vam ponudimo čak 50 prelazaka dnevno. Sa našom rezervacijom, možete koristiti kao i do sada  P&O brod, a od 21.07.2021 i  DFDS brod i ukrcati se uvek na sledećem slobodnom brodu, svaki prvi brod koji naiđe možete koristiti i bićete preusmereni na isti, bez ikakvih dodatnih najava. Rezervacija važi za sve dnevne prelaske za oba broda , dok cene ostaju iste, kao i procedura rezervacije ,  čime štedite i vreme i povećavate efikasnost vaših vozila.

Rezervacijom trajekta kod nas: Vaši vozači mogu dobiti besplatan obrok na trajektu, na relaciji Calais-Dover-Calais.
Kontakt osoba:  Marijana Filipovic ,  Tel : 0600274700 , Email : marijana.filipovic@tlt-partners.com