VAŽNO!!! – LUKOIL članovima STIL-a nudi veoma povoljne cene goriva

    Ljubaznošću naših tradicionalnih Saveznika – Kompaniji LUKOIL – jednoj od najvećih naftnih kompanija u Srbiji i Evropi,  mogućnosti smo da Vama – našim članovima ponudimo odlične uslove za snabdevanje gorivom.

    „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o. je deo koncerna LUKOIL koji predstavlja jednog od najvećih svetskih proizvođača naftnih derivata kao i distributera putem mreže svojih benzinskih stanica. Kompanija LUKOIL upravlja sa preko 5700 benzinskih stanica putem u 24 države – Rusija, SAD, Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Belgija, Srbija…

    PROIZVODI
    Gorivo koje kompanija „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o. distribuira kroz maloprodajni kanal, je dominantno uvoznog porekla i isti ima vrhunske tehnološke performanse koje su dokazane
na zahtevnim evropskim tržištima i šire, dok je premijum brend ECTO isključivo uvoznog porekla. Prema korporativnim standardima Grupe LUKOIL, ECTO dizel se proizvodi isključivo na baznom evro dizelu iz rafinerija Grupe LUKOIL, što u slučaju Srbije znači da se kao bazni resurs koristi evro dizel iz matičnih regionalnih rafinerija “Burgas” i “Petrotel” iz kojih kompanija „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o. regularno uvozi ovaj derivat, nakon čega se tretiranjem sa aditivima poslednje generacije istom dodatno podižu eksploatacione i ekološke karakteristike, što se odražava kroz smanjenje potrošnje, poboljšano sagorevanje, povećanje obrtnog momenta, smanjenje zaprljanosti sistema za ubrizgavanje, produženje veka trajanja motora i intervala zamene motornog ulja i dr.

    Navedena svojstva ECTO dizela su potvrđena ispitivanjima koja su izvršena u nezavisnom međunarodnom istraživačkom centru „Tickford Power Train Test“ Ltd (UK), kao i u istraživačkom centru Mašinskog fakulteta u Beogradu.

    KOMERCIJALNI USLOVI
    Obaveštavamo Vas da je kompanija „LUKOIL SRBIJA“ u mogućnosti da Vam ponudi sledeće uslove za preuzimanje goriva na našim objektima benzinskih stanica:
    • Poreklo: Rafinerija „LUKOIL Neftohim“ Burgas, „LUKOIL Petrotel“ Ploešti
    • Cena: maloprodajna cena na dan preuzimanja uz odobravanje popusta prema sledećoj
tabeli:

ProizvodMesečna količina
(litara)
Popust u apsolutnom iznosu sa PDV-om na MP cenu u režimu avansnog plaćanja (din/lit)Popust u apsolutnom iznosu sa PDV-om na MP cenu u režimu fakturisanja i plaćanja 15/15, 15/30, 15/45, 30/30 dana (din/lit)
Evro dizelBilo koja7,05,5
EKTO dizelBilo koja12,010,5
ЕBMB95Bilo koja4,02,5
ЕКТО BMB95/100Bilo koja7,05,5
TNGBilo koja3,52,0

    Popusti iz gornje tabele se odobravaju izdavanjem knjižnih odobrenja po isteku meseca i mogu se primenjivati na objedinjenu-preovlađujuću maloprodajnu cenu ili na separatne maloprodajne cene po pojedinačnim benzinskim stanicama.

Dopušta se mogućnost izdavanja knjižnog odobrenja na sve preuzete količine na ime Stimulativnog rabata na potencijal potrošnje ukoliko Kupac u toku meseca preuzme 80% količine definisane kao potencijalna mesečna potrošnja. Stimulativni rabat na potencijal potrošnje:

Segment prodajeStimulativni rabat na potencijal potrošnje sa PDV-om (din/lit)
0-5000 lit1
preko 5000 lit1,5

Odobrava se izdavanje knjižnog odobrenja na ime dodatnog Stimulativnog rabata na kumulativni potencijal potrošnje Saveza:

Kumulativni potencijal SavezaStimulativni rabat na kumulativni potencijal potrošnje sa PDV-om (din/lit)
preko 100.000 lit1
preko 150.000 lit1,5
preko 200.000 lit2


Način plaćanja: Odloženo ili Avansno. Fakturisanje se vrši na 15 ili 30 dana. Uz korporativne kartice plaćanje se vrši virmanski.
Trošak izdavanja kartica snosi „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o. bez ograničenja u broju kartica za izdavanje. Ne postoje troškovi održavanja kartica. Besplatno re-izdavanje kartica u slučaju gubitka, oštećenja, promene registracija i slično.
Rok važenja ponude: 30 dana

    BEZBEDONOSNE MERE
    Zaštita od neovlašćenog korišćenja korporativnih kartica vrši se putem provere podataka navedenih na samoj kartici kao i putem unosa PIN koda.
U slučaju pokušaja zloupotrebe kartica (pokušaj sipanja goriva u vozilo sa registarskom oznakom koja nije navedena na samoj kartici, ili točenje van rezervoara vozila), kartica se oduzima na licu mesta i blokira se preko našeg dispečerskog centra. Informacija o nastaloj situaciji dostavlja se kupcu najkasnije prvi naredni radni dan.
Po zahtevu kupca može se obezbediti uvid u video snimak sa objekta benzinske stanice.
Blokada izgubljene ili ukradene kartice može se izvršiti u bilo kom momentu pozivanjem našeg call-centra.

    LUKOIL ULJA I MAZIVA
    LUKOIL LUBRICANTS proizvodi širok asortiman motornih ulja i transmisionih ulja za sve tipove transporta kao i industrijskih ulja za primenu kod fabričke opreme.
LUKOIL LUBRICANTS izdvaja značajna sredstva za razvoj naprednih tehnologija proizvodnje maziva i aditiva.
Uz korišćenje kvalitetnih baznih ulja, vrhunskih aditiva i uz primenu najsavremenijih tehnologija, LUKOIL proizvodi visoko efikasna maziva koja prevazilaze zahteve najznačajnijih svetskih proizvođača vozila i opreme.
U odnosu na konkurente LUKOIL maziva imaju najbolji odnos između cene i kvaliteta, obezbeđuju duži interval zamene, bolju zaštitu i pouzdan rad motora, uštedu goriva i duži vek motora.

    OSTALE POGODNOSTI
    Takođe koristimo priliku da Vam ukažemo pažnju na prednosti korišćenja korporativnih kartica „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o.
    • bezgotovinsko plaćanje svih vrsta naftnih derivata na 113 benzinskih stanica u Srbiji.
    • pristup web kabinetu, pregled svih ostvarenih transakcija (po svakoj kartici, po organizacionoj jedinici, razdvojen pregled transakcija ostvaren po putničkom i teretnom saobraćaju, precizan računovodstveni izveštaj, dostava faktura u elektronskoj formi, prilagođavanje tabela prema Vašim poslovnim potrebama i dr.)
    • mogućnosti konfigurisanja kartica: izbor derivata, dnevnog i mesečnog limita po svakoj kartici, kao i mogućnost unosa kapaciteta rezervoara, mogućnost unosa kilometraže prilikom svake ostvarene kupovine i druge
    • brojne bezbednosne mere čiji je cilj smanjivanje mogućnosti zloupotrebe ili nastanka štete na najmanju moguću meru
    • detaljno izveštavanje o ostvarenim transportnim troškovima po vozilu i po poslovnim celinama,
    • automatska obaveštenja o dospeću faktura na naplatu, upozorenje o višestrukom korišćenju kartice tokom jednog dana, obaveštenje o novoj fakturi dostupnoj na portal, obaveštenje da je izdata nova kartica, upozorenje o transakciji po kartici koja prevazilazi definisani kapacitet rezervoara.
    •   usluge call-centra 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji,
    • „LUKOIL SRBIJA“ poseduje polisu osiguranja koja pokriva štete koje eventualno mogu nastati na maloprodajnim objektima.

Za snabdevanje po ovim uslovima je potrebna važeća Potvrda o članstvu STIL-a i Potpisivanje Priloga 3 Ugovora sa LUKOIL-om. Za sve informacije se mođete obratiti sekretaru Saveza na ovaj e-mail ili telefonskim putem.