KOMERCIJALNI POPUSTI u 2024. ZA ČLANOVE STIL-a

 Pozivamo Vas da se pridružite autentičnom Savezu transportera i logističara.

Da bi se postalo član STIL-a potrebno je popuniti Pristupnicu koja se nalazi u prilogu i godišnja članarina je 12000 dinara za 12 meseci , za koju možete uštedeti već prilikom prvog korišćenja samo jednog od mnogih mogućnosti za smanjenje troškova poslovanja koje Vam nudimo.

Posedujemo Ugovore sa najeminentnijim srpskim firmama kojima se obezbeđuju komercijalni popusti za članove Saveza, i to:

    * Naftna industrija Srbije, veliki popust za članove STIL-a na preko 350 benzinskih stanica u Srbiji i popust u Bugarskoj, Rumuniji i Bosni i Hercegovini.

    * Lukoil, veliki popust sa istom cenom za Evro i Ekto dizel gorivo,

    * Eurowag, sipanje goriva u zemljama Evropske unije, plaćanje putarina u inostranstvu, vraćanje PDV-a iz inostranstva – povoljnost za nove korisnike.

    * Fakultet tehničkih nauka, popust na cenu obuke za savetnika i vozača za transport opasne robe (ADR),

    * AMSS Centar za motorna vozila, ekskluzivni Ugovor obezbeđuje Saveznicima 10% popusta na sve usluge koje CMV pruža: CPC obuke, homologacija, laboratorijska ispitivanja, prioritet u tretmanu…

    * Refakcija akcize na plaćeno dizel gorivo – obrada dokumentacije u svrhu refakcije akcize na dizel gorivo do pet godina unazad,

    * Rapidex – povoljniji rezervni delovi za sva vozila,

    * CVS sistem – Tehnički pregledi – popust od 25% za tehnički pregled svih kategorija vozila sa mogućnošću on-line zakazivanja u bilo kom mestu.

    * Guma centar, popust na gume svih profila i velikog broj proizvođača.

    * Očitavanje tahografa i izrada Evidencije po važećem zakonu,

    * DIVINOL – motorna i druga mašinska ulja, Euro Ca sistem Čačak

    * Sava osiguranje, strateški Ugovor o saradnji, između ostalog, podrazumeva i Putno osiguranje za vozače po ceni od 3200 dinara sa PDV-om, 365/180, pokriće 30000 i troškovi prevoza 5000 evra.

    * PUT – Platforma za Upravljanje Transportom – kompletno i domaće licencirano rešenje za upravljanje transportnom firmom, praćenje troškova i vozila, radni nalozi, izrada e-fakture, rokovi, čuvanje…

    * All yes, obezbeđuje našim članovima popust od 5% na srpske putarine i što je još značajnije post-paid plaćanje na 30 dana.

    * Specijalizovana advokatska kancelarija za saobraćajnu i privrednu delatnost koja Saveznicima može pružiti usluge u Srbiji i inostranstvu.

   *  Factoring – Digitalni Faktoring – povoljnija usluga naplate nedospelih potraživanja u roku od 24 sata,

    * TLT Partners, popust na rezervacije trajekata, tunela, mostova i intermodalnih pruga – povoljnost za članove STIL-a,

    * Agencijske usluge zastupanja priliikom licenciranja, zaduženja i razduženja međunarodnih dozvola i drugih poslova pred MGSI i državnim organima

    * Popust na obrasce (CMR, JCI, nalozi…) i sav kancelarijski materijal potreban firmama.

    * … u pregovorima smo sa još desetak firmi koje mogu prevoznicima obezbediti razne komercijalne povoljnosti.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i ukoliko ste za bilo koju od ovih naših ponuda zainteresovani, slobodno javite i saznate dalje pojedinosti o uslovima saradnje.